Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η ιδιωτικότητα των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας και η προστασία αυτών, είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Θέλουμε να νιώθετε ευχαριστημένοι και ασφαλείς κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας και να θεωρήσετε την εφαρμογή της προστασίας δεδομένων ως χαρακτηριστικό ποιότητας με προσανατολισμό τον πελάτη.

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή την παρούσα πολιτική απορρήτου, καθώς σας παρέχεται όλη η σχετική πληροφόρηση για τα δικαιώματά σας και τον τρόπο και το εύρος της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την ιστοσελίδα μας, η οποία έχει πλήρως συμμορφωθεί με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR 2016/679 – General Data Protection Regulation). Για το κείμενο του κανονισμού μπορείτε να πατήσετε στο link https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=CELEX:32016R0679.

Ο Κανονισμός απαιτεί κάθε πληροφορία προς το υποκείμενο των δεδομένων για την επεξεργασία των δεδομένων να γίνεται σε συνοπτική, διαφανή, κατανοητή και εύκολα προσβάσιμη μορφή. Για τον λόγο αυτό, πριν ξεκινήσουμε, σας παραθέτουμε μερικούς ορισμούς, προς βέλτιστη κατανόηση του κειμένου:

  • Τι είναι τα «δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα»;

Κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

  • Σε τι συνίσταται η «επεξεργασία» τους;

Σε κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

  • Τι σημαίνει «κατάρτιση προφίλ»;

Οποιαδήποτε μορφή αυτοματοποιημένης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συνίσταται στη χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών πτυχών ενός φυσικού προσώπου, ιδίως για την ανάλυση ή την πρόβλεψη πτυχών που αφορούν την απόδοση στην εργασία, την οικονομική κατάσταση, την υγεία, τις προσωπικές προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα, την αξιοπιστία, τη συμπεριφορά, τη θέση ή τις μετακινήσεις του εν λόγω φυσικού προσώπου.

  • Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων;

Το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα· όταν οι σκοποί και ο τρόπος της επεξεργασίας αυτής καθορίζονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους, ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τα ειδικά κριτήρια για τον διορισμό του μπορούν να προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους.

Εν προκειμένω, υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είναι η ατομική επιχείρηση «Δημήτριος Βιδάλης» υπό τον διακριτικό τίτλο «Woodpecker», που εδρεύει στο Σίσι Λασιθίου Κρήτης., Τ.Κ 72400, e-mail:  info@woodpeckershop.gr.

  • Τι είναι τα «cookies»;

Τα cookies είναι σε απλή διατύπωση μικρά κομμάτια κώδικα που καταγράφουν τις κινήσεις σας κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας και διακρίνονται σε:

«Cookies» που είναι απαραίτητα για την αναγνώριση ή/και διατήρηση περιεχομένου που εισάγει ο συνδρομητής ή χρήστης κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) σε ιστοσελίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης σύνδεσης, π.χ. κατά τη συμπλήρωση μίας ηλεκτρονικής φόρμας από τον χρήστη ή για την καταχώριση των αγορών του χρήστη σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (π.χ. με επιλογή του κουμπιού «προσθήκη στο καλάθι»). Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και τα «επίμονα» (persistent) «cookies» που εγκαθίστανται για τον ίδιο σκοπό και διαρκούν για διάστημα μερικών ωρών.

«Cookies» που είναι απαραίτητα για την αυθεντικοποίηση του συνδρομητή ή χρήστη σε υπηρεσίες που απαιτούν αυθεντικοποίηση (π.χ. κατά την πραγματοποίηση μίας τραπεζικής συναλλαγής μέσω του διαδικτύου).

«Cookies» που εγκαθίστανται με σκοπό την ασφάλεια του συνδρομητή ή χρήστη, όπως για παράδειγμα  «Cookies» που εντοπίζουν επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες εισόδου στον λογαριασμό ενός χρήστη σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

«Cookies» με πολυμεσικό περιεχομένο, όπως flash player «cookies», κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) σε ιστοσελίδα. Τέτοια είναι για παράδειγμα τα  «cookies» που εγκαθίστανται με την προβολή ενός βίντεο στην ιστοσελίδα που έχει επισκεφτεί ο χρήστης.

«Cookies» που είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση της τεχνικής της κατανομής φορτίου (load balancing) σε μία σύνδεση σε ιστοσελίδα του διαδικτύου.

«Cookies» που «θυμούνται» τις επιλογές του συνδρομητή ή χρήστη σχετικά με την παρουσίαση της ιστοσελίδας (π.χ. «cookies» που αφορούν την επιλογή της γλώσσας ή της παρουσίασης αποτελεσμάτων αναζήτησης σε μία ιστοσελίδα).

«Cookies» που εγκαθίστανται μέσω πρόσθετων προγραμμάτων (plug ins) σε ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων και αφορούν στο διαμοιρασμό περιεχομένου μεταξύ των πιστοποιημένων μελών που έχουν ήδη πραγματοποιήσει σύνδεση (logged in).

«Cookies» που εγκαθίστανται με σκοπό τη διαφήμιση και εγκαθίστανται από τον ίδιο τον πάροχο της ιστοσελίδας που επισκέπτεται ο χρήστης (first party cookies), όσο και για τα «cookies» που εγκαθίστανται από άλλους (π.χ. διαφημιστικά δίκτυα) μέσω του παρόχου της ιστοσελίδας (third party cookies).

«Cookies» που εγκαθίστανται από άλλους (π.χ. διαφημιστικά δίκτυα) μέσω του παρόχου της ιστοσελίδας (third party cookies) και είναι απαραίτητα για άλλους σκοπούς (π.χ. έρευνα και ανάλυση αγοράς, βελτίωση διαφημιζόμενων προϊόντων, κλπ) και δεν σχετίζονται άμεσα με την αναγνώριση του χρήστη.

«Cookies» που εγκαθίστανται με σκοπό την στατιστική ανάλυση (web analytics)

Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει να συμφωνήσετε ποιού είδους cookies μας επιτρέπετε να τοποθετήσουμε. Με την είσοδό σας στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας μας λαμβάνετε γνώση σχετικού σημειώματος για τη χρήση cookies και τις δυνατότητες απενεργοποίησης τους ή μη.

  1. Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε και από πού τα συλλέγουμε

Η ιστοσελίδα μας συλλέγει προσωπικά δεδομένα α) όταν εγγράφεστε σε αυτή, β) όταν εγγράφεστε στην φόρμα επικοινωνίας της, γ) όταν εγγράφεστε για την λήψη του ενημερωτικού μας δελτίου (newsletter), δ) όταν χρησιμοποιείτε την συνομιλία on-line/message boards της ιστοσελίδας μας, ε) όταν χρησιμοποιείτε/παραγγέλνετε τα προϊόντα ή/ και τις υπηρεσίες μας, στ) όταν επισκέπτεστε τις σελίδες της ή/και εισέρχεστε στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά της, δ) όταν συμμετέχετε στους διαγωνισμούς. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται είναι τα ελάχιστα υποχρεωτικά για την ολοκλήρωση των ανωτέρω ενεργειών, τα οποία είναι  τα εξής: Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας. Τα ανωτέρω προσωπικά στοιχεία μπορεί να μεταβληθούν με την πάροδο του χρόνου ανάλογα με τους σκοπούς επεξεργασίας αυτών. Σε κάθε περίπτωση, η επιχείρησή μας θα σας ενημερώνει για τυχόν μεταβολές, για τις οποίες θα απαιτείται η συγκατάθεσή σας.

Είναι δυνατόν να συλλέγονται και να επεξεργάζονται και τα παρακάτω είδη προσωπικών δεδομένων, όπως πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή σας, τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα μας και τη δραστηριότητά σας, με σκοπό την ορθή δημιουργία της σύνδεσης, την άνετη χρήση της ιστοσελίδας μας και την ασφάλεια του συστήματος, (λ.χ διεύθυνση IP, ημερομηνία και ώρα πρόσβασης, είδος και έκδοση του πλοηγού του, του λειτουργικού συστήματος, των σελίδων που προτιμήσατε κ.ο.κ.), πληροφορίες που χορηγείτε κατά τη συμπλήρωση του προφίλ του στην ιστοσελίδα ή σε συνδεόμενες εφαρμογές όπως μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάθε άλλη προσωπική πληροφορία που επιλέγει να αποστείλετε στην ιστοσελίδα μας. Η χρήση αυτών γίνεται σύννομα.

2.  Με ποιον τρόπο και για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Όταν η χρήση αυτών είναι απαραίτητη για την εν γένει εκτέλεση σύμβασης της οποίας είστε συμβαλλόμενο μέρος, δηλαδή όταν κάνετε μια αγορά από το ηλεκτρονικό ή το φυσικό μας κατάστημα (πώληση, τιμολόγηση, αποστολή προϊόντων, διαχείριση παραπόνων) και όταν η χρήση αυτών είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με έννομη υποχρέωση μας, δηλαδή αρχειοθετούμε αυτά για λογιστικούς και φορολογικούς λόγους, σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 β’, γ’ και στ’ ΓΚΠΔ/GDPR. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη διαχείριση της ιστοσελίδας μας, για την παροχή σε τρίτα μέρη στατιστικών πληροφοριών που σας αφορούν, χωρίς όμως οι αποδέκτες των στοιχείων αυτών να δύνανται να σας ταυτοποιήσουν και για την διατήρηση της ιστοσελίδας και τις συνδεόμενες εφαρμογές ασφαλείς και να αποφεύγονται απάτες.

  • Διαφήμιση- marketing

Εφόσον μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας και ανάλογα με τα προσωπικά δεδομένα που μας παραχωρήσατε, δημιουργούμε το προφίλ χρήσης σας, σύμφωνα με τα προσωπικά ενδιαφέροντά σας και θα σας αποστέλλουμε διαφημιστικά μηνύματα σχετιζόμενες με τη δραστηριότητά μας (ή για τις δραστηριότητες προσεκτικά επιλεγμένων τρίτων επιχειρήσεων) μέσω e-mail, SMS, Viber κ.ο.κ..  Νομική βάση για την επεξεργασία αυτή είναι το άρθρο 6 παρ. 1 α’ και στ’ ΓΚΠΔ/GDPR. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να σταματήσετε να δέχεστε ενημερώσεις από εμάς, είτε χρησιμοποιώντας στο τέλος του μηνύματος τον αντίστοιχο σύνδεσμο διαγραφής, είτε επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλεφωνικό κέντρο, είτε με αποστολή  e-mail στο info@woodpeckershop.gr.

  • Remarketing

Για σκοπούς διαφήμισης, παρέχονται δεδομένα επισκεψιμότητας σε τρίτες υπηρεσίες, όπως το Google και το Facebook με σκοπό την εμφάνιση διαφημιστικών μηνυμάτων σε site τρίτων.

  • Στατιστική ανάλυση δεδομένων επισκεψιμότητας

Δεδομένα συμπεριφοράς στο site μας, όπως ποιες σελίδες επισκέπτεται ο χρήστης, χρόνους παραμονής, από ποια site ήρθε (referrer), συχνότητα επισκέψεων κτλ. αποθηκεύονται σε τρίτες υπηρεσίες όπως το Google Analytics για το σκοπό της βελτίωσης του μάρκετινγκ του Woodpecker. Αυτά τα δεδομένα δεν ταυτοποιούν προσωπικά τους χρήστες. Αυτές οι τρίτες υπηρεσίες αποθηκεύουν cookies για να λειτουργήσουν.

  • Ενημερωτικά δελτία

Εφόσον μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας και ανάλογα με τα προσωπικά δεδομένα που μας παραχωρήσατε, δημιουργούμε το προφίλ χρήσης σας, σύμφωνα με τα προσωπικά ενδιαφέροντά σας και θα σας αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletters) τα οποία θα παρέχουν ενημέρωση για προϊόντα, προσφορές, διαγωνισμούς κλπ. Νομική βάση για την επεξεργασία αυτή είναι το άρθρο 6 παρ. 1 α’ ΓΚΠΔ/GDPR. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να σταματήσετε να δέχεστε ενημερώσεις από εμάς, είτε χρησιμοποιώντας στο τέλος του newsletter τον αντίστοιχο σύνδεσμο διαγραφής, είτε επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλεφωνικό κέντρο, είτε με αποστολή  e-mail στο info@woodpeckershop.gr .

  • Συμμετοχή σε διαγωνισμούς

Έχετε τη δυνατότητα μέσω της ιστοσελίδας μας  ή από το δελτίο νέων μας ή μέσω της σελίδας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που θα μας χορηγήσετε στο πλαίσιο της συμμετοχής σε διαγωνισμό θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διεκπεραίωση του διαγωνισμού (π.χ. ανακοίνωση νικητών, ειδοποίηση νικητών, αποστολή δώρου) και θα τα επεξεργαστούμε μόνο για το σκοπό αυτό εφόσον μας έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανά πάσα στιγμή με ισχύ για το μέλλον, είτε επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλεφωνικό κέντρο, είτε με αποστολή  e-mail στο. Η διαβίβαση σε τρίτους πραγματοποιείται μόνο αν αυτό απαιτείται για τη διεκπεραίωση του διαγωνισμού (π.χ. αποστολή του δώρου μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας). Αποκλείεται κατά κανόνα η περαιτέρω διαβίβαση σε τρίτους. Μετά το τέλος του διαγωνισμού και την ανακοίνωση των νικητών, τα δεδομένα των νικητών φυλάσσονται για όλη τη διάρκεια ύπαρξης νομίμων αξιώσεων εγγύησης, για να είναι εφικτή η εκ των υστέρων αποκατάσταση ή η ανταλλαγή σε περίπτωση ελαττώματος.

  1. Επεξεργασία ειδικών κατηγοριών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η επιχείρησή μας δεν επεξεργάζεται δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα όπως δεδομένα που σχετίζονται με τη φυλετική ή εθνοτική σας καταγωγή, τα πολιτικά σας φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές σας πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σας σε συνδικαλιστική οργάνωση, γενετικά ή βιομετρικά δεδομένα με σκοπό την ταυτοποίηση σας ως υποκείμενο της επεξεργασίας καθώς και δεδομένα υγείας ή δεδομένα που αφορούν την σεξουαλική σας ζωή ή τον γενετήσιο προσανατολισμό σας.

  1. Προσωπικά δεδομένα που αφορούν ανηλίκους

Η επιχείρησή μας δεν επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα που αφορούν ανηλίκους. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιος ανήλικος έχει καταρτίσει προφίλ χρήσης ή έχει συμπληρώσει προσωπικά του δεδομένα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα μας, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στην κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση info@woodpeckershop.gr  προκειμένου να προχωρήσουμε σε άμεση καταστροφή τους.

  1. Χρόνος τήρησης προσωπικών δεδομένων

Η επιχείρησή μας διατηρεί τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται ανά περίπτωση, από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο και σε κάθε περίπτωση για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ετών από την τελευταία ημερολογιακή ημέρα του έτους λήξης της εκάστοτε συναλλακτικής σας σχέσης με την επιχείρηση. Σε περίπτωση δικαστικής αντιδικίας τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν θα τηρούνται σε κάθε περίπτωση μέχρι τη λήξη της εκκρεμοδικίας ακόμα και στην περίπτωση υπέρβασης του ανωτέρω χρονικού διαστήματος των είκοσι (20) ετών.

  1. Αποδέκτες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Κατ’ εξαίρεση, τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από εκτελούντες την επεξεργασία κατ’ εντολή μας. Αυτοί επιλέγονται κάθε φορά με προσοχή, ελέγχονται από εμάς και δεσμεύονται συμβατικά σύμφωνα με το άρθρο 28 ΓΚΠΔ. Επιπλέον, μπορεί να απαιτείται να διαβιβαστούν αποσπάσματα του αιτήματός σας σε αντισυμβαλλόμενους μας (π.χ. προμηθευτές, για αιτήματα που αφορούν προϊόντα) με σκοπό την επεξεργασία του αιτήματός σας. Αυτοί μπορεί να είναι ελεγκτές και επαγγελματίες σύμβουλοι (δικηγόροι, λογιστές, τράπεζα) ή/και εταιρείες που έχουν σχέση με την μεταφορά των προϊόντων, επαγγελματίες παρόχους υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες marketing, διαφήμισης και εταιρείες παροχής υποστήριξης, βελτιστοποίησης και φιλοξενίας ιστοσελίδων, υπηρεσίες ελέγχου πληρωμών, τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τις υπηρεσίες Προστασίας του Καταναλωτή και υπηρεσίες αποφυγής ηλεκτρονικής απάτης, για περιπτώσεις κακόβουλης χρήσης, μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν επιλέξετε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας σε αυτά με την ιστοσελίδα μας. Αν απαιτείται σε μεμονωμένη περίπτωση η διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας, θα σας ενημερώσουμε σχετικά για να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας.

Οι πληροφορίες που μας παρέχετε, συμπεριλαμβανομένων και τον προσωπικών σας δεδομένων, ενδέχεται να μεταφερθούν και να διατηρηθούν σε λογισμικό που δεν βρίσκεται εντός της επικράτειάς / χώρας σας και ως αποτέλεσμα, ενδέχεται η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων σε αυτή την χώρα να διαφέρει από εκείνη της χώρας σας.

Σε περίπτωση που δεν είστε κάτοικος Ελλάδας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται στην ελληνική επικράτεια. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν μεταβιβάζονται σε καμία περίπτωση σε αποδέκτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

  1. Δικαιώματα υποκειμένου επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Ως υποκείμενο επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διατηρείτε τα

ακόλουθα δικαιώματα:

  • Δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας

αφορούν και εφόσον αυτά υφίστανται επεξεργασίας από την επιχείρηση, ως

υπεύθυνη επεξεργασίας, τους σκοπούς αυτής, τις κατηγορίες των

δεδομένων και τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών αυτών

(άρθρο 15 ΓΚΠΔ).

  • Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων καθώς και συμπλήρωσης

ελλιπών δεδομένων (άρθρο 16 ΓΚΠΔ).

  • Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων υπό την

επιφύλαξη των υποχρεώσεων και των νομίμων δικαιωμάτων της

επιχείρησης

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας

δεδομένων εφόσον, είτε αμφισβητείται η ακρίβεια αυτών, είτε η

επεξεργασία είναι παράνομη, είτε εξέλειπε ο σκοπός της επεξεργασίας.

  • Δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλον

υπεύθυνο επεξεργασίας, υπό την προϋπόθεση ότι η επεξεργασία

βασίζεται σε συγκατάθεση σας και διενεργείται με αυτοματοποιημένα

μέσα.

  • Δικαίωμα εναντίωσης για λόγους που αφορούν στην ιδιαίτερη

κατάστασή σας στην περίπτωση που τα δεδομένα σας προσωπικού

χαρακτήρα υφίστανται επεξεργασία π.χ για προωθητικούς σκοπούς.  

 

  1. Δικαίωμα του υποκειμένου επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων σχετικά με την ανάκληση συγκατάθεσης του

Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας, όπου αυτή απαιτείται, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε σε αυτήν μέχρι και την ανάκλησή της. Η ανάκληση της συγκατάθεσης σας μπορεί να υποβληθεί είτε εγγράφως με αποστολή της εν λόγω δηλώσεως στην κάτωθι διεύθυνση: Woodpecker, οδός 1866 αριθμ. 33-35, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ: 71201, υπόψη υπευθύνου: Δημητρίου Βιδάλη είτε με ηλεκτρονική αποστολή της δηλώσεως αυτής στην κάτωθι διεύθυνση: info@woodpeckershop.gr .

  1. Τρόπος άσκησης των δικαιωμάτων σας και υποβολή καταγγελίας

Κάθε αίτημά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορεί να υποβληθεί είτε εγγράφως με αποστολή του εν λόγω αιτήματος στην κάτωθι διεύθυνση: Woodpecker, οδός 1866 αριθμ. 33-35, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ: 71201, υπόψη υπευθύνου: Δημητρίου Βιδάλη είτε με ηλεκτρονική αποστολή της δηλώσεως αυτής στην κάτωθι διεύθυνση: info@woodpeckershop.gr .

Άρνηση της επιχείρησης ή αναιτιολόγητη καθυστέρηση ως προς την ικανοποίηση των αιτημάτων σας κατά την άσκηση των δικαιωμάτων σας, σας παρέχει το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ως καθ’ ύλην αρμόδια εποπτική αρχή για την εφαρμογή ΓΚΠΔ. Σε κάθε περίπτωση διατηρείτε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή εφόσον θεωρείτε ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα γίνεται κατά παράβαση της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας.

  1.  Τροποποιήσεις πολιτικής απορρήτου

Η επιχείρησή μας, με βάση την εκάστοτε ισχύουσα πολιτική της για την προστασία δεδομένων και στο πλαίσιο του εκάστοτε ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου ενδέχεται να αναθεωρεί ή τροποποιεί την παρούσα ενημέρωση. Παρακαλώ όπως επισκέπτεστε τακτά τον παρόντα σύνδεσμο προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν τροποποιήσεις.

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε όπως μας στείλετε σχετική ηλεκτρονική αλληλογραφία στην εξής διεύθυνση: info@woodpeckershop.gr.